ONDERSTEUNING

Samen bereik je meer. Daarom werkt Roommade intensief samen met een sterk netwerk van groothandels verspreid over heel Nederland. Wij snappen dat je als dealer je klant goed moet kunnen informeren. Daarom helpen wij je bij het optimaliseren van display- en foldermateriaal in jouw showroom. Voor iedere productgroep hebben wij specifiek foldermateriaal beschikbaar.

Prachtige brochures van Aspecta, technische informatiebladen en displays in verschillende afmetingen leveren wij direct uit voorraad. Heb je een idee of een voorstel als het gaat om displaying?
Wij denken graag met je mee! 
 

Ondersteuning

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • Welke vloeren zijn geschikt voor plaatsing op vloerverwarming?
  Al onze laminaat, parket en PVC-vloeren zijn geschikt voor plaatsing op zowel vloerverwarming als vloerkoeling. 
 • Zijn er onderhoudsproducten leverbaar voor de vloeren die Roommade aanbiedt?
  Voor ieder type vloer geven wij een onderhoudsadvies op maat en leveren wij de juiste producten. 
 • Hoe kom ik aan monstermateriaal / samples van Roommade?
  Wil je onze producten in levenden lijve aanschouwen? Kom dan naar ons inspiratiecentrum in Asten! Voor productsamples neem je contact op met Roommade. 
 • Kan ik de displaymogelijkheden ergens bekijken?
  Sinds 2016 brengen wij onze producten tot leven in het Roommade inspiratiecentrum. Hier zie je onze verschillende displaymogelijkheden waarmee jij je klant optimaal van informatie kunt voorzien.
 • Welke ondervloer kan ik het beste adviseren?
  Voor het bepalen van een geschikte ondervloer, adviseren wij je om de volgende pagina te bezoeken: www.dejuisteondervloer.nl. Met behulp van een simpel schema ontdek je razendsnel welk type ondervloer je het beste kunt kiezen. 
 • Hoe snel levert Roommade?
  Doordat wij met voorraden werken, garanderen wij je in de meeste gevallen een levering binnen 48 uur. 
 • Levert Roommade ook andere producten naast vloeren?
  Naast onze hoogwaardige vloeren, leveren wij ook een uitgebreide collectie van kant-en-klare plafond- en wandpanelen. 
 • Waar levert Roommade?
  Wij leveren alleen in Nederland.
 • Kan ik ook plaklijsten voor laminaatvloeren via Roommade bestellen?
  Wij hebben een uitgebreide collectie plaklijsten en plinten op kleur. Daarnaast leveren we MDF-plinten, massieve houten plinten, LED-spotjes en bevestigingsclips. Alles uit voorraad dus snel in huis! 
 • Kan ik direct bij Roommade zelf bestellen?
  Consumenten kunnen voor hun Roommade vloer of systeem terecht bij onze dealers. Groothandels en bedrijven in de projectmarket kunnen rechtstreeks contact opnemen met Roommade.
 • Hoe lang heb ik garantie op een Roommade vloer?
  Op alle Roommade vloeren krijg je garantie. De garantietermijn verschilt per type vloer en type gebruiker. Bekijk hiervoor onze productpagina’s.

Inspireren. Laten zien wat er allemaal mogelijk is, wat het effect kan zijn. Hoe je precies dié sfeer kunt creëren die past bij jouw idee. Hoe je een ruimte meer stijl kunt geven, meer elegantie. Dat is wat ons drijft bij Roommade. Wij adviseren onze partners bij het kiezen van de juiste vloeren en systemen van de hoogste kwaliteit, tegen een goede prijs. Op die manier maken wij al meer dan twintig jaar het verschil in de branche.

Contact

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, schrijf je dan snel in!