Nieuws

Wij zijn de laatste maanden druk bezig geweest met het uitzetten van onze nieuwe collectie Elemental by Aspecta Isocore.
Deze pvc delen met Isocore technologie en geïntegreerde ondervloer zijn eenvoudig en snel te plaatsen zonder dat daarbij de ondervloer geëgaliseerd hoeft te worden*.

Dankzij de stugge Isocore tussenlaag behoort doortekening van de ondervloer zoals bijvoorbeeld voegen tussen een plavuizenvloer tot het verleden. Bij interesse en/of vragen in deze mooie nieuwe vloeren kunt u zich richten tot de account manager in uw rayon of tot onze verkoop binnendienst.

* lees van te voren goed de instructies in de verpakking door voor de exacte eisen

 

Inspireren. Laten zien wat er allemaal mogelijk is, wat het effect kan zijn. Hoe je precies dié sfeer kunt creëren die past bij jouw idee. Hoe je een ruimte meer stijl kunt geven, meer elegantie. Dat is wat ons drijft bij Roommade. Wij adviseren onze partners bij het kiezen van de juiste vloeren en systemen van de hoogste kwaliteit, tegen een goede prijs. Op die manier maken wij al meer dan twintig jaar het verschil in de branche.

Contact

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, schrijf je dan snel in!